Om oss

Två glada krögare i sina bästa år!

Olle Borgman – Halvgalen entreprenör med många järn i elden som ständigt söker efter det omöjliga projektet. Grundare och ägare av &OLLES längst söder ut i Apelviken.

Fotnot: också specialistutbildad polis som motivbildsexpert i brott mot demokratin och mänskliga rättigheter och vurmar ständigt för artikel 1 i FN:s konventioner

Frida Ceveryd – Kocken som kan laga god mat till ett helt kompani med en hand bakom ryggen och ögonbindel. Delägare i restaurangbolaget Ceveborg AB.

Fotnon: också musikaliska talanger med specialistkompetens inom saxofon samt SM mästare i pizzabakning och kokboksförfattare

– &OLLES ska vara en attraktiv destination och för det kräver att följa med i samtidsutvecklingen om vad människor söker. Samtidigt som vi ska vara i ständig utveckling ska vi också våga vara unika där vi blandar tradition med nytänkande. Underhållning och atmosfär ska ta lika stor plats som mat och dryck för att skapa helhetskänslan hela sommaren. Att skapa en kontinental känsla ska ligga i fokus eftersom vi är övertygade om att det är en stor del av vad människor söker utifrån sitt destinationsval.